ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αφυδατώνουμε τα προϊόντα μας σε χαμηλή θερμοκρασία και περιμένουμε υπομονετικά 30-40 ώρες για την ολοκλήρωση του κάθε κύκλου παραγωγής.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι πελάτες μας μένουν ήσυχοι πως τα προϊόντα που επιλέγουν έχουν παραχθεί με μεθόδους που προστατεύουν το περιβάλλον και την βιώσιμη παραγωγή. Αποτελεί βασική προτεραιότητα για εμάς η βιώσιμη εκμετάλευση των ενεργειακών πόρων της περιοχής καθώς και η ανάπτυξη χέρι με χέρι με την τοπική κοινότητα.

α φρούτα και τα λαχανικά που μεταποιούνται στην μονάδα μας καταυθάνουν απ’ όλη την Ελλάδα, από τις περιοχές εκείνες όπου οι άνθρωποι γνωρίζουν καλά την καλλιέργεια τους. Για παράδειγμα οι ελιές έρχονται από την Καλαμάτα, τα πορτοκάλια από το Άργος, τα σκόρδα από τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας και οι γλυκές πιπεριές από το Δέλτα του Νέστου.
Γνωρίζουμε καλά την πρωτογενή παραγωγή της χώρας μας και τις σύγχρονές μεθόδους παραγωγής των αφυδατωμένων προϊόντων. Έτσι λοιπόν παράγουμε ποιοτικά προϊόντα με πλούσια γεύση και έντονα αρώματα που χρησιμοποιούνται σε κάθε είδους παρασκευές ή καταναλώνονται απ’ ευθείας.
Σημαντικότερη αγορά για εμάς αποτελεί η βιομηχανία τροφίμων όπου δίνουμε λύσεις σε δεκάδες εταιρίες του κλάδου των τροφίμων προσφέροντάς τους ποιοτικές πρώτες ύλες για τις παρασκευές τους.
.

-προϊόντα-από-την-Γεωθερμική-Ελλάδος.jpg
-προϊόντα.jpg

Συσκευασμένα προιόντα

Τα προϊόντα μας συσκευάζονται σε συσκευασίες λιανικής και σε επαγγελματικές συσκευασίες για το foodservice. Για την διανομή των προϊόντων συνεργαζόμαστε απευθείας με τα τελικά σημεία πώλησης ή με συνεργάτες χονδρεμπόρους.

Read More

-προϊόντα.jpg

Χύμα προιόντα

Τα χύμα προϊόντα μας διατίθενται μεταξύ άλλων σε αεροστεγείς συσκευασίες των πέντε (5) κιλών και αφορούν κυρίως σε βιομηχανική παραγωγή. Διανέμονται σε κιβώτια ή παλέτα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Read More

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.