Αγαρικό Μανιτάρι

Τα λευκά μανιτάρια ανήκουν στην οικογένεια των μυκήτων και αποτελούν σχεδόν το 90% των μανιταριών που καταναλώνονται στην Ευρώπη. Τα μανιτάρια Agaricus bisporus είναι εύκολα στην καλλιέργεια και η συγκομιδή τους μπορεί να γίνει σε διάφορα στάδια της ανάπτυξής τους. Τα λευκά μανιτάρια, ή αλλιώς «κλασσικά» μανιτάρια έχουν κοντό μίσχο και ιδιαίτερα μαλακή υφή στην επιφάνεια του καπέλου. Η γεύση τους είναι απαλή και ταιριάζουν σε πάρα πολλά πιάτα της Ελληνικής αλλά και διεθνής κουζίνας.

Τα μανιτάρια που επεξεργαζόμαστε στη Γεωθερμική Ελλάδος καλλιεργούνται στην πόλη της Αλεξανδρούπολη σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Untitled-design.png

Μανιτάρι σε φέτες

Μέγεθος – Μανιτάρι σε φέτες πάχους 2-3χιλ.

Υγρασία – 3 – 5%

Πρόσθετα – κανένα

FIJ0910_focus_cropped.jpg

Μανιτάρι αγαρικό σε σκόνη

Μέγεθος – Μανιτάρι σε σκόνη <1χιλ.

Υγρασία – 3 – 5%

Πρόσθετα – κανένα

FIJ2172_focus_c.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ