Ελιά χαλκιδικής

Η πράσινη Eλιά Χαλκιδικής αποτελεί μια ποικιλία που καλλιεργείται σχεδόν αποκλειστικά στη Χαλκιδική. Οι ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες της περιοχής και τα χαρακτηριστικά του εδάφους, προσδίδουν στον καρπό πικάντικη και ελαφρώς όξινη γεύση, σε συνδυασμό με ευχάριστες νότες φρουτώδους αρώματος. Η Ελιά Χαλκιδικής καλείται συχνά και «γαϊδουροελιά», εξαιτίας του μεγάλου μεγέθους των καρπών της.

Οι Ελιές Χαλκιδικής καταυθάνουν στις εγκαταστάσεις της Γεωθερμικής Ελλάδος από τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές της Χαλκιδικής.

Untitled-design_cropped.png

Ελιά ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΕ ΡΟΔΕΛΑ

Μέγεθος – Ροδέλες ελιάς 10χιλ

Υγρασία – 2%-4%

Πρόσθετα – Αλάτι <2%

FIJ0919_focus_Cropped.jpg

Ελιά ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ χοντροαλεσμένη

Μέγεθος – Κομματάκια ελιάς 2-4χιλ

Υγρασία – 2%-4%

Πρόσθετα – Αλάτι <2%

J17B5139_cropped.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ