ΧΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Λιαστή τομάτα

Εδώ αλλάζουμε τον τίτλο

Λιαστή τομάτα

Η διαδικασία ξεκινάει με την φύτευση συγκεκριμένων ποικιλιών τομάτας από τους συνεργαζόμενους παραγωγούς της επιχείρησης που δραστηριποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Νέστου.

Επιλέγονται ποικιλίες τομάτας με μακρουλό σχήμα και σφιχτή σάρκα κατάλληλες για ξήρανση. Η συγκομοιδή γίνεται όταν ο καρπός της τομάτας είναι τελείως ώριμος και περιέχει το επιθυμητό επίπεδο σακχάρων.

FIJ0932-1.jpg

Το προϊόν νωπό

Η δικής μας “λιαστή τομάτα” παράγεται στους ειδικούς ξηραντικούς θαλάμους μας και όχι στον ήλιο. Σε αντίθεση όμως με τα συμβατικά ξηραντήρια της αγοράς, σ εμάς η θερμοκρασία δεν ξεπερνάει τους 55 βαθμούς και ο αέρας είναι πάντα φρέσκος και ξηρός. Λόγω των ελεγχόμενων συνθηκών ξήρανσης η λιαστή μας τομάτα δεν χρειάζεται υπεβολικό αλάτι, ετσι το τελικό προϊόν δεν ξεπερνάει το 5% σε αλατότητα.

1-8.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.