Πορτοκάλι

Τα πορτοκάλια χρησιμοποιούνται ευρέως σε γλυκές ή αλμυρές παρασκευές καθώς και σε ποτά ή αφεψήματα. Το ευρέως γνωστό πορτοκαλί φρούτο, συγκεντρώνει υψηλή ποσότητα βιταμίνης C, η οποία έχει πολλαπλά οφέλη για την διατήρηση και την επιδιόρθωση του δέρματος, των συνδέσμων, των τενόντων, των χόνδρων και των αιμοφόρων αγγείων. Στην Ελλάδα παράγονται πολύ νόστιμα και αρωματικά πορτοκάλια ενώ καλλιεργούνται διάφορες ποικιλίες που παράγουν καρπούς σχεδόν όλο τον χρόνο.

Τα πορτοκάλια που επεξεργαζόμαστε στη Γεωθερμική Ελλάδος προέρχονται από την περιοχή της Αργολίδας και της Λακωνίας και ανήκουν κυρίως στις ποικιλίες Μέρλιν και Ναβαλίνα.

portokalin.png

Πορτοκάλι σε φέτες

Μέγεθος – Πορτοκάλι σε φέτες 4-5χιλ.

Υγρασία – 10% – 12%

Πρόσθετα – κανένα

J17B5083_cropped.jpg

Ποτοκάλι σε νιφάδες

Μέγεθος – Πορτοκάλι σε νιφάδες 2-4χιλ

Υγρασία – 8%-10%

Πρόσθετα – κανένα

FIJ0944_focus_cropped.jpg

Πορτοκάλι σε σκόνη

Μέγεθος – Πορτοκάλι σε σκόνη <1χιλ

Υγρασία – 8%-10%

Πρόσθετα – κανένα

FIJ0968_focus_cropped.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ